Monday, 10 January 2011

Kerja Kerajaan atau tidak! Anda Juga Boleh!Jika Anda Berkerja Kerajaan dan berkelulusan degree... (Ijazah Sarjana Muda: pegawai lah maksudnya) anda dan pasangan anda juga sama, mempunyai pendapatan yang dikategorikan di antara rm2500 - 6000 sebulan. Mungkin anda tidak menyedari bahawa kebahagian perkahwinan hanya bakal dinikmati di awal perkahwinan iaitu ketika bilangan anak di antara 0 - 3, sebaik sahaja anak yang sulung memasuki alam sekolah rendah  anda akan mula rasa senak Wang!

Senak Wang simptom yang biasa sebenarnya bagi semua orang yang berkerjaya laki-bini dan anak bertambah tahun demi tahun (sayang laki bini: kena buat anak!). Perlu diingat, gunakan kesusahan ini sebagai Pembuka Mata Hati Anda untuk menggandakan wang! jika anda terus buat seperti tak tahu.... tunggu anda dan pasangan anda naik DG44- atau seterusnya.. nanti baru kurang Pening  Tunai%$#*

Nasihat saya kepada Tuan Puan, sahabat handai, rakan taulan,  mengambil Plan Insentif Kerjaya sebagai Perunding Takaful ini sebagai Mata Kail ke 2 anda! Anda Boleh pilih mahu jadi Part Time atau Full Time.. (kalau saya dapat kerja Kerajaan... saya tak mahu berhenti... saya mahu menyelam sambil minum air.... banyak potensi sebenarnya di sana tu!)

Tahukah anda.. bahawa ada rahsia di sebalik rahsia yang ingin saya kongsikan kepada semua rakan taulan. Melihat dengan hanya melalui Mata Kepala memang sukar memahami. Memiliki Takaful Personel seumpama keperluan Makan Nasi, Rumah Kediaman dan Kenderaan. Ianya Keperluan hampir wajib. Disebalik keperluan ini ada rahsia Tersembunyi untuk menjana Ekonomi Keluarga dan Masyarakat.Tak rugi jika kita mengambil Inisiatif caruman takaful RM2,400.00*sebagai contoh (boleh juga diambil dalam bentuk 2 polisi:pasangan/anak) demi menjaga Kebajikan anda dan keluarga anda..... gerenti untung-takde rugi!!! JIKA ANDA TAK BUAT MARKETING untuk mempromosi Takaful kepada kekawan anda... anda tetap DAPAT imbuhan Super  sepanjang hayat. Kalau promosikan lebih bagus: DAPAT WANG DAPAT PAHALA dan boleh menjandi jalan penyelesaian krisis Ekonomi Keluarga.

Jangan lagi berlengah... terutamanya yang masih teraba-raba mencari pendapatan tambahan.... tambah-tambah lagi yang teraba-raba cari Kerja!!! Kalau dah Tak De Orang Nak Ambil Kita Kerja , baik Kita Yang Cipta Kerja dan Kerjaya!

wassalam...

hubungi saya segera !!
019 216 5450 Hotline...

ingin daftar
email : anahisham73@gmail.com

(syhhh ada hadiah nak bagi ni... terhad!)No comments:

Post a Comment